Hello Kitty Väska

Jag valde att göra en väska. Denna väskan är en liten fodrad väska/kasse. Jag valde att använda ett Hello Kitty som tyg utanpå sen valde jag ett rutigt tyg som innertyg. Jag valde även ett tyg att ha som handtag. Tyget jag hade på handtagen var ett vit tyg med massor av rosa stjärnor. Tygen jag valde valde jag för att jag ville att väskan skulle vara ganska gullig men sen för att bryta av det hade jag ett rutigt rosa tyg som gjorde att det inte blev lika ”gulligt”. Denna väskan/kassen är ganska liten så man kan få plats med de små viktigaste sakerna och det som är positivt är att väskan/kassen inte blir så tung. Väskans handtag är kanske korta vilket gör att du inte kan ha den över axeln. Denna väskan kan du använda när du går på shopping runda för att där kan du få plats med mobilen, pengar, busskort, nycklar och hörlurar. Jag valde även att piffa till den med dekorationer. Då tog jag 4 ljus rosa stjärnor och 4 rosa prinssesskronor. Det gjorde att väskan blir ännu mer ”gullig”. Jag blev ganska nöjd med väskan jag skulle själv inte gå runt med den på stan för det är inte riktigt min stil. Fast absolut att folk som tycker om den kan gå med den på stan.Denna väskan passar perfekt till dig som vill ha en gullig och tjejig väska.Bild 2014-11-24 kl. 10.26 Bild 2014-11-24 kl. 10.27

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *